RIBBELBUS

Foodtruck verhuur 

Since 1938

Hoe werkt het huren van een foodtruck

Onze Citroën HY foodtrucks zijn een blikvanger op ieder evenement! Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsevenement, borrel of festival: met Ribbelbus wordt ieder evenement een feestje!

Passie en dienstverlening zijn de sleutelwoorden achter het concept van de Ribbelbus. Door de vele mogelijkheden die de (volledig RVS ingerichte) keuken biedt, is de Ribbelbus naar wens te gebruiken. De hypermoderne keuken is voorzien van bakplaten, dubbele frituur, au bain-marie mogelijkheden en een groot uitgifteluik.

Daarnaast zijn onze Ribbelbus foodtrucks ook te huur als decoratie of ter promotie op evenementen. Door de sfeervolle en karakteristieke uitstraling zijn de foodtrucks niet alleen te huur in de zomermaanden, maar zijn ook zeker in een winterse setting te gebruiken. Denk aan een met sneeuw versierde foodtruck waar de kerstman of sinterklaas voor zit om cadeautjes uit te delen. Alles is mogelijk en uiteraard denken wij graag met u mee!

  • Wij bieden 2 verschillende Ribbelbus foodtrucks
  • Voorzien van een professionele RVS keuken
  • Voldoen aan alle veiligheidseisen en HACCP gekeurd
  • Ontdek de spectaculaire ledverlichting met disco-effecten
  • Groot uitgifteluik
  • Voor vele doeleinden te huur
  • Te voorzien van eigen naam of logo

De Ribbelbus foodtrucks zijn te huur voor:

l

Bedrijfsevenementen

Bruiloften

Feesten & partijen

Barista's

Marketingdoeleinden

w

Promotie van een product of dienst

Sinterklaas of kerstman decoratie

bijvoorbeeld voor het uitdelen van cadeautjes en fotomomenten

Hoe werkt het huren van een foodtruck?

De Ribbelbus is gevestigd in Hellevoetsluis, maar onze foodtrucks zijn te huur door heel Nederland. De foodtrucks zijn te huren voor één dag, maar uiteraard ook voor langere tijd. Wij vervoeren de foodtruck vanuit Hellevoetsluis naar de gewenste locatie en geven een uitgebreide uitleg. De foodtrucks zijn geheel naar wens te gebruiken, of het nu gaat om het daadwerkelijk bereiden van voedsel of alleen als ‘blikvanger’ op een evenement. Wij bieden verschillende opties aan en kunnen zelfs banners (voorzien van een eigen logo) leveren, bemiddelen bij cateringmogelijkheden of decoratie regelen.

Meedenken en creatieve oplossingen verzinnen is iets wat bij onze passie hoort. Of het nu om de invulling van uw bedrijfsfeest gaat, de culinaire invulling van een evenement, een logistieke uitdaging of een marketing idee voor uw bedrijf, wij denken graag mee!

Het huren van een Ribbelbus foodtruck kan al vanaf € 375,-per dag. Afhankelijk van het doel kunnen wij een prijsopgave op maat verzorgen (bijvoorbeeld wel of geen gebruik maken van de keuken, afstand etc).

 Ik ontvang graag een prijsopgave op maat

CONTACT

ADRES

Breeweg 2
3222 LA Hellevoetsluis